Hoe maak ik mijn huis persoonlijker?

Uw huis inrichten is één ding, maar uw huis persoonlijker maken is nog een stap verder. Een persoonlijk huis is wat we uiteindelijk allemaal willen bereiken. Moeilijk hoeft het helemaal niet te zijn, wel moet het bij de rest van uw interieur passen. In dit artikel zullen we voor u op een rijtje zetten wat u kunt doen om een persoonlijk huis te creëren.

Foto’s

Foto’s ophangen van uw familie en vrienden is dé manier om uw huis persoonlijker te maken. De meest persoonlijke dingen zijn herinneringen. Van alle mooie plekken die u heeft gezien tot de mensen die u sinds die tijd hebt ontmoet. Laat deze belangrijke dingen terugkomen in uw huis.

Dierbare spullen

Spullen met een verhaal geven een persoonlijke touch. Hieronder valt van alles. Die vaas van oma, souvenirs, oud servies van uw moeder of dat schilderij die u op vakantie heeft opgepikt. Wees trots op uw dierbare spullen en geef ze een mooi plekje in uw interieur!

Kringloop

In kringloopwinkels vindt u vaak spullen die u nergens anders meer zult vinden. Dit kunnen vazen zijn, schilderijen, stoelen, tafeltjes, kisten etc. Het combineren van uw nieuwe spullen met oude geeft uw huis meer karakter. Mix alles dat u kunt bedenken, zolang het niet voor chaos zorgt. Als dingen niet goed bij elkaar passen, bedenk dan dat het bijzettafeltje ook leuk is als u het bijvoorbeeld wit verft. Een persoonlijk huis hoeft dus niet duur te zijn.

Planten

Planten zijn levende wezens en de sleutel naar een persoonlijk huis. Het maakt uw interieur levendig. Planten laten het zien wanneer u goed voor ze zorgt en dit geeft een fijne sfeer in huis. Door meerdere planten bij elkaar te zetten en verschillende hoogtes hiervoor de gebruiken creëert u een jungle vibe. Voor de mensen die geen groene vingers hebben, vrees niet! Cactussen en vetplantjes zijn ook een optie, zo kunt u toch een persoonlijk huis creëren.

turned_in_notInspiratie
turned_in, ,
Lees ook eens:
Menu