De 5 voordelen van een ronde tafel

Een ronde tafel wordt steeds populairder. De reden hiervoor is de lijst met voordelen! Kom erachter waarom ook u een ronde tafel zou moeten overwegen en lees verder.

Meer ruimte

Een ronde tafel is compact, heeft geen hoeken en past zo makkelijk in kleine ruimtes. Het is makkelijk om de zit plekken te veranderen en dat is ideaal voor als er meer mensen aanschuiven dan normaal. U heeft minder ruimte nodig en u krijgt er zo meer opties voor terug.

Gezelligheid

Om de een of andere reden is een ronde eettafel ook gewoon gezelliger dan een rechthoekige eettafel. Hoe komt dit dan eigenlijk? Iedereen zit naast elkaar en zo is het makkelijker om een gesprek te voeren, al helemaal als u met een oneven aantal bent. Niemand zit dan ‘alleen’. U komt makkelijker oogcontact maken met iedereen tijdens het etentje en dat is fijner!

Tafelpoten

U heeft geen last van die vervelende tafelpoten. Zo zijn de zitplaats mogelijkheden eindeloos. Geen last meer van die poot die tegen uw been aan staat en u kunt ook als het druk is normaal zitten.

Eindeloos

De mogelijkheden zijn eindeloos. U kunt in plaats van één ronde tafel in uw eetkamer te zetten ook meerdere kleine ronde tafeltjes in de woonkamer plaatsen. Zet ze als een klein groepje bij elkaar naast de bank. Het is speels en handig want zo heeft u op bijvoorbeeld een feestje overal wel een tafel om dingen op te zetten. U krijgt een speelser effect als u in grootte en soorten ronde tafels afwisselt.

Anders

Kijk eens goed om u heen als u in de woonkamer zit. Valt het u ook zo op dat bijna alles strak is en hoeken heeft? Een woonkamer is negen van de tien keer opgebouwd uit hoeken en geen ronde vormen. Door een ronde salontafel of eetkamer tafel breekt u de ruimte. Het geeft uw interieur iets anders dan normaal. Als u een ronde tafel een te grote stap vindt kunt u ook kiezen voor een ovale tafel en zo kunt u als nog dat effect van organische vormen creëren.

turned_in_notInspiratie
turned_in, ,
Lees ook eens:
Menu