Dit zijn de nieuwste woontrends

Zit u ook al klaar om weer eens een verandering te maken aan uw woning? Een nieuwe tijd breekt weer aan en dus ook andere woontrends! Het begin van het najaar is voor vele een nieuw woonseizoen. De palmboom in de hoek van de kamer wordt ingeruild door een voetlamp en de dekentjes zijn weer te vinden op de leuning van de bank. Lees verder een raak geïnspireerd met deze populaire woontrends!

Werelds

Dit najaar gaan we van alles met elkaar combineren. Het is populair om meubilair van over de hele wereld in uw huis te zetten. Het is anders dan normaal en dat geeft een speciaal gevoel binnens huis. Verschillende tinten zoals chocoladebruin, indigo en donkerrood komen hier in terug. Niet alleen de kleuren maar ook het materiaal wordt gecombineerd. Denk bijvoorbeeld aan hout samen met ruig beton, satijn en linnen. Dit zorgt voor meer contrast en dus een grote wow-factor!

Japandi

Ooit gedacht om Japan met Scandinavië te combineren? Dat is toch wat we steeds meer doen. Het zijn twee landen die ver uit elkaar liggen maar tóch veel gemeen hebben. Organische vormen met neutrale kleuren en zachte stoffen is het doel. Mooie contrasten met een sobere woonstijl is ook wel de vertaling van deze woontrend.

Duurzaam

Wat pas echt van deze tijd is, is duurzaamheid. We weten hoe het milieu eraan toe is en willen allemaal een handje helpen. Onze manier van helpen is dan ook recyclede producten gebruiken om ons huis mee aan te kleden. We kijken meer naar tijdloos meubilair zodat het langer meegaat. Woontrends volgen én duurzame beslissingen maken is hoe u dit najaar uw huis gaat aankleden.

turned_in_notTrends
turned_in, ,
Lees ook eens:
Menu